29 Kasım 2013 Cuma

Grand Theft Auto: San Andreas Mobile Aralık Ayında Windows Phone’da



Windows Phone 8 işletim sistemi gerek sistemsel olarak gerek uygulama olarak her geçen gün gelişmeye devam ediyor.Daha çok son 3 ayda kullanıcıların taleplerinin artmasını gören uygulama devlerinin yayınladığı ve yayınlayacağı uygulamalar ile birlikte sistem tanıtımlar sayesinde kullanıcılarında umut uyandırıyor.



Son olarak Rockstar Games tarafından yapılan açıklama, özellikle uygulamaların geç geldiğinden şikayet edenWindows Phone kullanıcılarını sevindirdi.Daha önce iOS ve Android platformu için yayınlanan GTA: 3 ve GTA: Vice City oyunlarının ardından GTA serisinin bir sonraki oyunu GTA: San Andreas‘ın mobil platformlar için Aralık ayında yayınlanacağı açıklandı.
Yapılan açıklamada GTA: San Andreas Mobile‘ın iOS, Android, Amazon Kindle ve Windows Phone için Aralık’da yayınlanacağı belirtilmiş.Ayrıca kontrolcü desteğine de sahip olacak oyuna ait detayların ilerleyen haftalarda paylaşılması bekleniyor.
Oyunnun Windows Phone için yayınlanmasında Snapdragon 800 işlemci desteğinin gelmesi etkili oldu mu bilinmez fakat, 1GB ram kısıtlaması ile gelmesine kesin gözle bakılabilir.

6 yorum: