22 Şubat 2014 Cumartesi

Facebooktaki Türk Yapımı Müthiş Oyun ( Kapitalizm)

OYUNA GITMEK ICIN TIKLAYINIZ


öncelikle size biraz oyundan bahsedeyim başlangıç da 30.000 TL alıyorsunuz 20.000 TL ye 

isterseniz bir manav yada 23.000 TL ye bir tekel bayi kuruyorsunuz .Manavda 

domates,salata,mısırvb.ürünler satabilirsiniz.


Tekel Bayide ise sigara,alkol ve çikolata sata biliyorsunuz.Oyunun amacı aldığınız ürünü istediğiniz 

fiyata satarak servetinizi arttırmak servetiniz arttıkça level iniz 


yükselir.her level de farklı binalar açılır örneğin:5.lv de tarlalar çiftlikler 6.lv de fabrikalar 11.lv de 

madenler ve araziler açılmaktadır maximum seviye 15lv dir.


oyunda bazı taktiklerle daha hızlı ilerleyebilirsiniz

Zekanı ve yeteneğini kullanarak al, üret, sat ve kazan. Kapitalist dünyanın büyük patronlarından biri de sen ol.

Facebookta farmville oyununun tutulmasının ardından diğer oyunlarda hızla açılmaya başladı bu satede kullanıcıları facebookta tutmayı başarıyorlar ve diğer sosyal sitelerin çok çok önündeler hatta sırf bu oyunlar için facebook a üye olanlar bile var, şunuda söylemeden geçemeyeceğim piyadasa bulunan şiddet dolu oyunlardan sonra bu oyunlar herkes tarafından makul görülmektedir ve ailelerin beğenisini ve rızasını kazanmasıda bu oyunların gelişmesi ve çoğalmasına etkili olmaktadır.
Şimdide Facebookta yie bir oyunu tanıtalım Kapitalizm oyunu Bu oyunda farmville tarzında bir oyun ama her yeni çıkan oyun tabiki farmvilleden daha gelişmiş olarak çıkmakta, işi bu oyunda biraz daha büyütmüşler Farmville de bahçeler tarlalar oluşturuyorsanız, kapitalizm oyununda da dükkanlar, fabrikalar, madenler, bağlar, bahçeler, tarlalar kuruyorsunuz.
Oyunun başlangıcında 12 milyon lira size hediye olarak veriliyor. Bu 12 milyon lira ile 1. Seviyede olduğunuz için sadece manav ve tekel büfesi açabilyorsunuz. yapmanız gereken elinizdeki para ile açtığınız büfenin içini doldurup bunları piyasadaki diğer fiyatlarla karşılaştırarak satışını yapıyor ve para kazanıyorsunuz. kanadığınız parayı ister bankaya yatırıp faiz alarak veya yeni yatırımlarda değerlendirebilirsiniz.
Kazandığınız paralar sizin oyundaki sıranızı belirliyor, oyun sıralaması servetinize göre oluşturuluyor. Seviye atladıkça fabrikalar, madenler, bahçeler, tarlalar kurabiliyorsunuz. bu maden fabrika gibi yerleri istediğiniz şehirde kurmanız mümkün, birçok farklı market kurabilirsiniz kazandığınız paralarla döviz bürosundan döviz alabilir bankaya yatırabilir işlerin iyi gitmediğindede iflasınızı verebilirsiniz.
Marketleri kurarken paraya ihtiyacımız var ama fabrika kurmak için YILDIZ ihtiyacımız olacak fabrikayı yıldızla kuruyoruz. Yıldız kazanmak içinde rakip eklemek veya para ile satın almanız geekmektedir.



Oynamak İçin Tıklayınız.




9 Şubat 2014 Pazar

Son Zamanlarda Popüler Olan Bir Oyun Flappy Bird

Merhabalar Öncelikle ... Son zamanlarda büyük bir popilerliğe ulaşan Flappy Bird oyunu 1 Haftada 10.000.000 Kullanıcıya Ulaştı . Bu Oyun Türkiyede de büyük bir oynayıcı topluluğuna ulaşmış bulunuyor. İndirmek İsteyenler için Google playde ve Appstore da var. Windows Phone Kullanıcıları için de yakın zamanda geleceği söyleniyor . Oyunda amaç Kuşun kafasını çarpmadan boruların arasından geçmesidir :) Dikkat : Bu oyunu oynarken Telefonu kırma riskiniz vardır. benim rekorum 12 :D