0

League of Legends AP (Ability Power) Alistar

Evet Arkadaşlar bu gün League of Legends oyununda yeni 


Satın almış olduğum Alistar adlı Şampiyondan Bahsetmek 

Devamı
0

Sosyal Medyada Yükselmek-hit Kasmak


Arkadaşlar Şimdi sizlere süper siteler göstereceğim  yeni siteler keşfettikçe ekleyeceğim yani bu yayında takipte kalın.

Sitelere Geçelim :

Devamı
0

BLOGGER PAYLAŞIM BUTONLARI EKLENTISI

Blogunuza Addthis paylaş butonlarını eklemek istermisiniz ? blogunuza uğrayan ziyaretçiler bu eklenti sayesinde içeriğinizi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşabilecekler...

Google+,Twitter,Facebook,Blogger ve birçok imleme sitesi bu butonlarda..

Addthis paylaş butonlarını eklemek için yapmanız gereken tek şey ; Aşağıda yer alan "Bloguma Ekle" butonuna basmak , eklenti gadget şeklinde olduğu için ekledikten sonra yerleşim kısmından istediğiniz yere taşıyabilirsiniz..

2

BLOGGER NE KADAR OKUNDU EKLENTISI

Blogger Ne Kadar Okundu Eklentisi


Merhaba Arkadaşlar..


Blogu'nuzdaki konuların daha önce kaç kez okunduğunu gösteren eklentiyi vereceğim ve nasıl eklenir onu anlatacağım..


İlk kodu nereye ve nasıl ekleyeceğinizi anlatayım..

Tasarım > Html'yi Düzenle > Widget şablonlarını genişlet yapıyoruz ve CTRL+F ile " data:post.body " yazısını buluyoruz hemen altına verdiğim kodu ekliyoruz.. 


Kod; <div style='text-align: left;'>
<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'><span style='color: orange;'><b> Bu Konu Blogumuzda Daha Önce" <img alt='counter' expr:src='&quot;http://www.e-zeeinternet.com/gd-count.cgi?page=&quot; + data:post.id + &quot;&amp;style=times&amp;nbdigits=1&amp;reloads=1&quot;'/> "kişi tarafından okundu.</b></span><b:else/></b:if></div>
0

Kayan Yorum Eklentisi

Kayan Yorum Eklentisi


KOD :  <marquee direction=up scrollamount="2" onmouseover="this.scrollAmount=0" onmouseout="this.scrollAmount=2"><style type="text/css">
ul.w2b_recent_comments{list-style:none;margin:0;padding:0;}
.w2b_recent_comments li{background:none !important;margin:0 0 6px !important;padding:0 0 6px 0 !important;display:block;clear:both;overflow:hidden;list-style:none;}
.w2b_recent_comments li .avatarImage{padding:3px;background:#none;-webkit-box-shadow:0 1px 1px #ccc;-moz-box-shadow:0 1px 1px #ccc;box-shadow:0 1px 1px #ccc;float:left;margin:0 6px 0 0;position:relative;overflow:hidden;}
.avatarRound{-webkit-border-radius:100px;-moz-border-radius:100px;border-radius:100px;}
.w2b_recent_comments li img{padding:0px;position:relative;overflow:hidden;display:block;}
.w2b_recent_comments li span{margin-top:4px;color: #000000;display: block;font-size: 12px;font-style: italic;line-height: 1.4;}
</style>
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
// Recent Comments Settings
var
numComments  = 5,
showAvatar  = true,
avatarSize  = 60,
roundAvatar = true,
characters  = 80,
showMorelink = false,
moreLinktext = "Devamını Oku",
defaultAvatar  = "http://1.bp.blogspot.com/-s6aUzC7Hicg/TzGbAx77o9I/AAAAAAAABT8/7fEgNHXzMs0/s1600/comment.png",
hideCredits = false;
//]]>
</script>
<script type="text/javascript" src="http://bloggerblogwidgets.googlecode.com/svn/trunk/w2b-recent-comments-w-gravatar.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://www.ardakara.blogspot.com/feeds/comments/default?alt=json&callback=w2b_recent_comments&max-results=5"></script></marquee>
0

BEDAVA KALİTELİ VE HOŞ BİR TEMA

Arkadaşlar Sizi Hiç Yormadan Uzun uzun bu yazıyı okutmak istemiyorum . O yüzden Size Direk İndirme linkini vereyim siz de kurtulun ben de :)

TEMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
DEMO


0

Yandex Nedir ?

 Rusya pazarında ilk, comScore verilerine göre dünya da 5. sırada yer alan büyük arama motoru: Yandex.
Yandex,Rusya’da 20 yıl önce Ilya Segalovich ve Arkady Volozh isimli Rus programcılar tarafından kurulan, şu an Rusya dışında Türkiye, Ukrayna, Kazakistan ve Beyaz Rusya’da faaliyetlerini sürdüren bir kurumdur.
Online olarak bilgi arayan herkes için geliştirilmiş, kullanıcılarına internet’te bilgi aramalarını sağlayan arama motoru ve bilgi portalıdır. Yandex bunların dışında haberler, e-posta, harita, oyun gibi birçok farklı online servisi de beraberinde sunuyor. Yandex, kuruluşundan bu yana 10 yılı aşkın bir süredir %59.4’e yakın bir pazar payıyla Rusya piyasasındaki lider konumunu koruyor.

Peki neler yapıyor Yandex?
Yandex, kullanıcısının anlaşılır ve net bir şekilde “Yandex” arama kutusuna yazdığı sorulara cevap buluyor. Aramaları web’de, son dakika haberlerinde kısacası güncel olan olmayan tüm mecralarda aratıyor ve detaylı bir şekilde sonuçlarını görüntülüyor. Ayrıca kullanıcıların en çok merak ettiği bazı genel sorular Yandex’in ana sayfasında yer almakta, “Bugün hava nasıl?” “Haberlerde ne var?” gibi.
İnsan odaklı teknoloji üreten ve olayın ticari boyutunu ikinci plana atan Yandex’in öncelikli hedefi, kullanıcı için ‘faydalı’ olabilmek.
Yandex, Türkiye’deki İnternet kullanıcıları için yeni bir alternatif olmayı, yani Türk toplumunun, dilinin ve kültürünün bütün özelliklerini ve geleneklerini göz önünde bulunduran yeni bir arama motoru ve web portalı sunmayı amaçlıyor.
Politikalarını ‘internetin aynası’ olma doğrultusunda belirleyen Yandex, arama sonuçlarını tarafsız, önyargısız ve hiçbir düzenleme yapılmadan kullanıcıya listeliyor.
Kullanıcısına da oldukça değer veriyor;  kendi anti-virüs ve anti-spam teknolojileri ile kullanıcılarını zararlı yazılım içeren siteler hakkında uyarıyor.
Yandex’in servislerine bakacak olursak;
Web Arama:
Yandex’in esas çalışma alanı.
E-Posta (Yandex.Mail):
Oldukça güvenli ve arayüzü çok hızlı olan “Yandex.Mail” kullanıcıya sınırsız kapasite sunan ücretsiz bir e-posta servisi. Metin mesajlarının yanında, e-posta yazarken kullanıcının kendi kaydettiği videolar da dahil olmak üzere istenilen tüm formatlarda ve her birinin büyüklüğü maksimum 3 GB olan sınırsız sayıda dosya ekleyerek e-posta gönderme gibi imkanlar sunuyor. Ayrıca .doc, .xls, .pdf, .psd gibi yaygın formatlardaki ekler bilgisayara indirilmeden doğrudan Yandex.Mail’de önizleme seçeneği ile görüntülenebiliyor. Yoğun e-posta trafiğine sahip kullanıcılar için de özel filtreleme seçenekleri de barındırıyor.
Haberler (Yandex.Haber):
Güncel haberleri otomatik olarak işleyen, sınıflandıran, verilerini 24 saat boyunca sürekli yenileyen bir Yandex servisi. Bu servisteki amaç; gündemdeki haberleri kullanıcıya tarafsız bir şekilde olduğu gibi yansıtmak. Yandex.Haber’de gündemdeki haberler hakkında alıntılar bulunuyor, haberin tamamına ulaşmak isteyen Yandex kullanıcısı için kaynak medya sayfasına ait bağlantı veriliyor. Yandex.Haber, bir multimedya projesi ve web sayfasında haber metinlerinin dışında görsel ögeler ile videolar da yer alıyor.
Haritalar (Yandex.Haritalar):
Kullanıcısına, Türkiye’deki 40.000’den fazla yerleşim birimini içeren oldukça ayrıntılı bir Türkiye haritası da sunuyor Yandex. Bu ayrıntılı harita üzerinde sokak ve evler bulunabiliyor, uydu görüntüleri alınabiliyor, karayolu üzerinden güzergah belirlenebiliyor. Bu Yandex servisinde kullanılan harita ve görüntüler, dünyanın öncü sayısal harita sağlayıcısı NAVTEQ’ten alınıyor. Bu sistematik harita uygulamasına ek olarak Panorama ile İstanbul ve Ankara caddelerinin panoramik görüntülerine de ulaşılabiliyor ve ulaşılan görüntüler paylaşılabiliyor. Diğer harita uygulamalarından farklı olarak trafik verileri, araçlardan veya mobil cihazlardan gelen sinyaller de alınıyor ve trafik durumu haritalara yansıtılıyor. Yandex.Haritalar’ın mobil sürümü de mevcut. Servisin tüm ana özelliklerini barındıran ücretsiz bir uygulama. Şu an Java ve Android üzerinde çalışılıyor, diğer platformlarda da çalışabilecek sürümler için hazırlıklar yapılıyor.
Ana sayfasında, Türkiye ve dünyada önemli günlerde Google’ın doodleı benzeri bir uygulama ile özel logolar da kullanıyor Yandex.
Tüm bunları çok güçlü bir ekip sayesinde yapabilen Yandex, en değerli varlıkları olarak bir çok alanda uzmanlaşmış kişiler tarafından oluşan ekiplerini gösteriyor. Aynı zamanda Yandex, arama teknolojilerinin geliştirilmesi için farklı alanlarda uzmanlık gerektiren bu iş için dünyanın dört bir yanında uzman peşinde koşuyor. Özenle oluşturduğu bu güçlü ekip sayesinde bilgi teknolojileri alanındaki en başarılı şirketler arasında yer alıyor. Çalışanlarına da fazlasıyla önem veren Yandex, verimi artırma ve motiveyi sağlamak için çalışma ve ofis ortamı olarak oldukça başarılı bir politika izliyor.
0

Google Nedir ?

Google Nedir?

Google, “googol” sözcüğünün üzerinde oynanmasıyla ortaya çıkmıştır. Edward Kasner adındaki Amerikalı matematikçinin yeğeni Milton Sorotta tarafından üretilmiş olan “googol” sözcüğü 1 ve onun ardından 100 sıfırın gelmesiyle oluşan rakamı belirten matematiksel bir terimdir. Google’ın bu terimi kullanması, şirketin dünyadaki tüm bilgiyi organize etme misyonunu yansıtırGoogle
Google dünyanın en büyük arama motorlarından birinin ve geliştiricisi olan şirketin adıdır. Stanford’da doktora yapan iki öğrenci, Larry Page ve Sergey Brin, Google’ı 1998'de 25 milyon dolar yasal sermaye ile kurdu. Şirketin GooglePlex denen merkez ofisi Kaliforniya’da bulunur ve tüm dünyada 7,000 üzerinde personel barındırır.

Google’nin Teknolojisi

Google’ın arama teknolojisi ve kullanıcı arabirim tasarımı Google’ı günümüzün ilk nesil arama motorlarından farklı kılar. Sadece anahtar kelime veya meta arama teknolojisi kullanmak yerine, Google en önemli sonuçları ilk getiren, gelişmiş PageRank™ teknolojisine dayanır.
PageRank ağ sayfalarının önemini nesnel bir ölçeğe uyarlar; bu 500 milyon değişken ve 2 milyar terimden oluşan bir denklemin çözülmesiyle hesaplanır. pagerank ağın çok sayıda bağlantılı yapısını düzenleyici bir araç olarak kullanır. Doğal olarak, Google, Sayfa A’dan Sayfa B’ye kurulmuş her bağlantıyı, Sayfa A’dan Sayfa B’ye bir “oy” olarak yorumlar. Google bir sayfanın önemini aldığı oylarla belirler. Google ayrıca oyu veren sayfanın oy oranını (pagerank) da dikkate alır.
Google’ın komplike ve otomatikleştirilmiş arama metodları, insan müdahalesine engel olur. Diğer arama motorlarından farklı olarak; Google, hiç kimsenin daha yüksek listeleme yapamayacağı ve ticari amaçla sonuçları değiştiremeyeceği bir şekilde yapılandırılmıştır.

6

Misafir Yazı Gönder

Misafir blogculuk; başka bir bloga misafir yazar olarak o blog için yazı yazma işlemidir.Blogu güncel tutmak ve diğer blogcularla bir network kurmak için Ardakara.blogspot.com'a misafir yazar kabul ediyorum.

Misafir Blogculuğun Faydaları Nelerdir?
  • Blogunuzun ziyaretçi trafiği artar.
  • Yeni okuyucular kazanırsınız.
  • İnsanlara kendinizi tanıtma fırsatı bulursunuz.
  • Backlink kazanırsınız.
  • Yeni takipçiler kazanırsınız.

Hangi Konularda Yazabilirsiniz?
  • Blog yazarlığı
  • Blogger
  • Sosyal Medya
  • SEO
  • İnternet
  • Ardakara.blogspot.com okuyucularını ilgisini çekeceğini düşündüğünüz konular.

Misafir Yazınızda Nelere Dikkat Etmelisiniz?
  • Yazınız özgün ve daha önce başka bir yerde yayınlanmamış olmalı.
  • Yazınız en az 250 kelimeden oluşmalı.
  • Yazınızı ArdaKara.blogspot.com'dan başka bir yerde yayınlamamalısınız.
  • Yazınıza Affiliate linkleri yerleştirmemelisiniz.
  • Yazınız özen gösterilerek yazılmış olmalı.
  • Yazınız tanıtım veya reklam amaçlı yazılmış olmamalı.
  • Yazınız en az 1 adet görsel içermeli.
  • Yazınız düzgün bir Türkçe ile yazılmalı.
  • Yazınız yazım ve imla hataları içermemeli.
  • Yazı içerisinde blogunuza konuyla alakalı en fazla 2 link verebilirsiniz.

Yazar Hakkında Kısmını Nasıl Oluşturmalısınız?
  • Yazar hakkında kısmı en fazla 40 kelime içermeli.
  • 1 adet blogunuza ve 1 adet sosyal profillerinizden birine link verebilirsiniz.
  • 50x50 px boyutunda bir profil resmi ekleyebilirsiniz.


Misafir Yazınızı Nasıl Gönderebilirsiniz?
Kurallara uygun olarak yazdığınız yazının kodlarını .txt dosyasında, yazının kendisini word formatında veya direk e-mail ile Karaarda5@gmail.com veya ucabilendevekusu@gmail.com veya Facebook.com/ArdaKara.asd  adresine gönderebilirsiniz. 


Önemli Hatırlatmalar

  •  Misafir yazıların yayınlanma günü "Cuma ve Pazartesi"dir.Bu yüzden yazınızın yayınlanması bir kaç haftayı bulabilir.
  • Yazınız yayınlandıktan sonra yorumları takip ederek okuyucuların sorduğu soruları cevap vermelisiniz.