15 Aralık 2013 Pazar

Tıklanma-Hit Kasma- Youtube İzlenme-Hilesi-Hitlerinizi Bu Siteyle Katlayın




Bugün sizlere yeni keşfettiğim bir siteden bahsetmek istiyorum. Bazı blogcular vardır. "Siteme hit gelsin yeter." derler. İşte bu site tam onlara göre bir site.
Sitede sistem şu şekilde işliyor. Sol menüdeki Earn Credits! bağlantısına tıklıyorsunuz ve arkanıza yaslanıyorsunuz. Yaslanırken yorulabilirsiniz o yüzden gece bilgisayarınızı açık bırakmak güzel bir çözüm olabilir. Çünkü site çok popüler olduğundan her dakika yeni bağlantılar ekleniyor. Her ziyaret ettiğiniz site için 0.8 kazanıyorsunuz. Siteye ilk girişinizde belki farketmezsiniz. Ben chrome kullanıyorum. Sitelerin nerede açıldığını 10 dakika sonra anladım. Popup şeklinde arkaplanda açılıyor. İşte sistem bu. Siz de bu Sisteme kaydolmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kaydolun.

Kayıt : Kayıt Olmak İçin Tıklayın

Youtube İçin de geçerlidir.

İyi Hit Kasmalar Bizi Takip Etmeye Devam Edin

WEBTOSPA ♥




14 Aralık 2013 Cumartesi

Hiç Sınıf Arkadaşı Olmayan Çocuk: Sadece 1 Öğrencisi Olan Okuldan 5 Fotoğraf

Kasabadaki herkes geçinebilmek için aileleriyle büyük şehirlere göç edince okul çağında sadece bir çocuk kalmış geriye.
  1. 1. Hu Yang 8 Yaşında Bir İlkokul Öğrencisi


Korku Filmlerini Aratmayan Defilelerde Sergilenmiş 18 Tuhaf Kıyafet

Bu kıyafetleri giymek yürek ister. Bu kıyafetleri giyenlere bakmak da ayrı bir cesaret gerektirir. İşte, en tuhaf kıyafetler.

  1. 1.

Belediye Otobüslerinde Olmazsa Olmaz 18 Yolcu Tipi

Çoğumuz her sabah, daha afyonumuz patlamadan otobüste buluyoruz kendimizi. İşimize, okulumuza gezmemize gidiyoruz.
Şöyle bir dikkatli baksak kişilerin farklı ama tiplerin aynı olduğunu fark ederiz. Belli şehirlerde, bölgelerde değil, otobüsün olduğu her yerde vardır bu tipler. Bir kısmını derledik.








1. ŞOFÖR KANKALARI
Bu vatandaşlar otobüse bindikleri andan itibaren şoförün yanındadır. Akbil makbil basmazlar. Selam verip muhabbete dalarlar. Geçenlere yol verirler. Kesinlikle yerlerinden ayrılmazlar. Seyir halindeyken şoförle konuşma yasağı umurlarında bile değildir. Kimi zaman şoförün kızdığı diğer sürücülere onun yerine küfürler yağdırıp destek olurlar.


2. DEDİKODUCU TEYZELER
Bu teyzeleri susturmanın mümkünatı yoktur. Gelinlerinden girip, damatlarında mola verip, komşularından çıkarlar. Herkes haksızlık etmiştir bu teyzelere. Herkes kötüdür. Eğer kızsanız size damat adayı bile bulabilme vasıfları vardır.


13 Aralık 2013 Cuma

Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Benzeyen İzmirli Yurttaş

Atatürk'e benzerliği ile görenleri hayretler içinde bırakan İzmirli 60 yaşındaki elektrikçi Mesut Yontan'ın fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerinde rekor kırıyor

Atatürk'e benzemek için hiçbir çaba harcamadığını belirten Yontan, "Atatürk'e benzetilmek çok güzel. Ben doğuştan Atatürkçüyüm" dedi


Atatürk'e olan benzerliğiyle dikkat çeken ve metroda çekilen fotoğrafı
sosyal paylaşım sitesi facebook'ta tıklanma rekoru kıran Mesun Yontan, İzmirli çıktı. Oğlunun açtığı facebook sayfasında kısa sürede 10 bin beğeni ve 4 bin paylaşım alan Yontan, Selanik kökenli olduğunu belirterek, "İnsanlar beni gördüğünde kitlenip kalıyor" dedi. 




8 Aralık 2013 Pazar

Steam'dan Bedava Orjinal Oyun Kazanmak

Aşşağıda vereceğim siteden video izleyerek veya oyunlar oynayarak coins kazanıyorsunuz
ve kazandığınız coins'lerle oyunları alabilirsiniz steam'de olan neredeyse tüm oyunlar vardır.
Aldığınız oyunlar 24 saat içinde hesabınıza gönderiliyor(aktifleştirme kodu olarak).
Site tamamen güvenlidir.



Yorick Rehberi

 The GraveDigger Özellikler : Pusher, Fighter, Melee Skiller: (Passive) Yorick %5 daha az hasar alır ve onun basit atağı %5 daha fazla zarar verir her ghost için bu geçerlidir.