Yorick Rehberi

 The GraveDigger Özellikler : Pusher, Fighter, Melee Skiller: (Passive) Yorick %5 daha az hasar alır ve onun basit atağı %5 daha fazla zarar verir her ghost için bu geçerlidir.





 (Q) Yorick 10 saniye içinde yapacağı bir sonraki basit atakta bonus fiziksel zarar verir. Bu vuruşu yaptığınızda yorick bir ghost çağırır. Bu ghost diğer ghostlardan daha büyük damage vurur ve diğer ghostlardan daha hızlı hareket eder. Ghost aktif iken aynı zamanda Yorick daha hızlı hareket eder. Harcadığı: 40 Mana (W) Yorick belirlenen bir hedefe ghost yollar, ghost yollanan alana magic damage vurur ve 1.5 saniyeligine rakibi yavaşlatır. Ghost ne kadar süre canlı kalırsa rakip yavaşlamaya devam eder. Cooldown: 12 Saniye (E) Yorick belirlenen rakibe ghost yolluyarak magic damage vurur ve ghost rakibe ne kadar vurur ise %40'ını kendine hp olarak çeker. Range: 550 (R,Ulti) Yorick ulti bastigi kendi takimindan birine veya kendisine extra hp ve attack damage verir. Ulti 10 saniye kadar surer. Ulti basilmis kisi eger ölür ise intikam almasi icin yeniden 10 saniyeligine dogar bu sure boyunca eger ultiyi takimizdan birine bastiysaniz kisi oldugunde kendi skillerini kullanabilir. Harcadığı: 100 Mana Cooldown: 120 / 105 / 90 Rune Dizilimi : 10.00 Attack Damage, 5.00 Ability Power, 10.00 Armor, 5.0 Magic Resist

Yetenek Ağacı



Skiller:




Build :







Solo Top Taktik:
Yorick her zaman savunduğum gibi oyunun en güçlü solo topudur. Bunun nedeni e skilli sayesinde aldığı hp ile lane de çok uzun süre kalabilmesi, w skilli sayesinde inanılmaz damage vurup adamı çok iyi harraslaması ve q skilli sayesinde adam yanınıza yaklaştığında gördüğü inanılmaz damage karşısında flash atmasıdır. Bi de ultiniz var tabi oyunun en iyi ultilerinden... Oyuna armorumuz ile ve 5 potumuz ile başladık yavaş yavaş farmımızı yapıyoruz karşınızda yorick'i tanımayan ghostları tıpkı bu forumda bazılarının söylediği gibi tek yiyiyor sanan birisi var ise size yaklaşacaktır anında ilk w sonra e sonra q olarak combo yapın. Göreceğiniz şey: karşınızda ki adam 30 dakka boyunca kule altına yapışacak ve last hit bile kasmayacak. Adam last hit almaya yeltendikçe w e şeklinde haraslayın, oyunun en iyi harası budur. Başıma geçenlerde gelen bir olay oldu, 2 leveldeyiz karşımda vladimir var udyr ile birlikte arkadan ganke geldi bana w e şeklinde ilk vladimiri sonra da bi güzel udyrı aldım first blood, double kill. Yorick'in en büyük özelliği oyun başı ilk 10 dakkada olan opluğudur. Adama yaklaşmadan w-e şeklinde inanılmaz damage vurabiliyor ama tabi başlarda olan mana sorunumuzda en büyük sıkıntılardan. Bu yüzden skiller döndükçe haras yapacağım diye çatır çatır harcamayın dikkatli kullanın. Manamune aldıktan sonra her saniye ghostları çıkarabilirsiniz. Wardları da unutmadığımız sürece gank yememiz çok zor.

Late Game Team Fight:
Yorick'in etkisinin 40. dakikadan sonra bittiğini düşünenler var, tabi kasamamış yanlış build yapan Yorick'ler çok bu oyunda onları görünce böyle düşünceler beliriyolar userlerin kafasında. Yorick late game'de daha da etkilidir, ultinizi team fightta bizim ad carrye atın w,e,q olarak karşıda ki ad carryi focuslanın. Zaten ghostlarınız 18 level olduğunuzda baya uzun süre ayakta duracak tfde penta alma ihtimali morde ile birlikte en yüksek char Yorick'tir. Buildimizi tamamladığımızda en önden girin daima ölümsüzdür Yorick. Karşıda bir çok kişinin nefret ettiği Tryndamere, Master Yi, Olaf tarzı herolar var ise Yorick bu heroların counter pick'idir. Bu üç herodan biri biz ile vsye girme hatasını yaptığı an affetmeyiz.

Benden bu kadar iyi oyunlar.

Hiç yorum yok: